ایران موزیک » بداهه‌نوازی خیره‌کننده استاد افسانه‌ای گیتار فلامنکو روی آهنگ «بهت قول می‌دم»

بداهه‌نوازی خیره‌کننده استاد افسانه‌ای گیتار فلامنکو روی آهنگ «بهت قول می‌دم»

۱۴۰۴/۰۱/۰۶

Kunstsommer Rafael Cortes Flamenco Gitarrist 198x148 - بداهه‌نوازی خیره‌کننده استاد افسانه‌ای گیتار فلامنکو روی آهنگ «بهت قول می‌دم»

رافائل کورتس، نابغه‌ی گیتار فلامنکو و یکی از برجسته‌ترین نوازندگان جهان، با اجرایی سحرآمیز، قطعه‌ی «بهت قول می‌دم» محسن یگانه را به اثری جاودان تبدیل کرد.

این اجرای منحصربه‌فرد که با تکنیک‌های خارق‌العاده و احساس عمیق کورتس همراه بود، در صفحه شخصی او منتشر شد و با استقبال بی‌نظیر هواداران مواجه گردید. محسن یگانه نیز با اشتیاق از این اثر تقدیر کرد و آن را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشت.

کورتس، اسطوره‌ی اسپانیایی گیتار، که همکاری با بزرگان موسیقی جهان مانند کارلس بناونت، آل دی مِیولا و تامی امانوئل را در کارنامه دارد، بار دیگر هنر بی‌مرز موسیقی را به رخ جهانیان کشید.

این بداهه‌نوازی، تلفیقی شگفت‌انگیز از موسیقی اصیل فلامنکو و ملودی‌های آشنا و دلنشین ایرانی است که گوش‌ها را می‌نوازد و قلب‌ها را تسخیر می‌کند.

رافعائل کورتس (Rafael Cortes) به عنوان یک هنرمند معاصر شناخته می‌شود. او به خاطر آثار هنری‌اش در نقاشی و رسانه‌های مختلط مشهور است و معمولاً موضوعات مربوط به هویت، فرهنگ و تجربیات انسانی را در کارهایش بررسی می‌کند. سبک و تکنیک‌های او می‌تواند شامل استفاده از رنگ‌های زنده و تکنیک‌های نوآورانه باشد.

در آثارش، کورتس اغلب به تأثیرات فرهنگی و اجتماعی بر هنر و زندگی روزمره می‌پردازد و سعی دارد به مخاطب احساسات عمیق و تفکراتی در مورد هویت خود و جامعه‌اش منتقل کند.

    یک پاسخ به “بداهه‌نوازی خیره‌کننده استاد افسانه‌ای گیتار فلامنکو روی آهنگ «بهت قول می‌دم»”

    1. اصغر گفت:

      کاش کلیپش رو هم میذاشتین ببینیم

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *