ایران موزیک » علیرضا قربانی با ترانه‌ای احساسی به یاد همسر مرحومش: «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت»

علیرضا قربانی با ترانه‌ای احساسی به یاد همسر مرحومش: «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت»

۱۴۰۳/۱۱/۲۱

image 2 e1739123726322 - علیرضا قربانی با ترانه‌ای احساسی به یاد همسر مرحومش: «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت»

علیرضا قربانی، خواننده محبوب موسیقی ایران، که سال گذشته در سوگ همسرش منیرالسادات غیاثی (مژگان) نشست، در سالروز درگذشت او ترانه‌ای عمیق و احساسی با عنوان «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت» منتشر کرد. این ترانه، روایتی موسیقایی از عشق، دلتنگی و فراق است که با صدای گرم و پراحساس قربانی، بر جان شنوندگان می‌نشیند.

قربانی در کنار انتشار این قطعه، دلنوشته‌ای زیبا و احساسی را نیز خطاب به همسر مرحومش منتشر کرد:

برای تو
برای تویی که بیش از من در من پرسه می‌زنی…
برای تو که می‌خواستم از پاییز برایت بگویم، از باران، از باد و از برگ‌های خیس و سرگردان زیر درختان، از میوه‌هایی که با دستان تو به بار نشست.

این کلمات، بیانگر عشق عمیق و دلدادگی قربانی به همسرش است که پس از سال‌ها همراهی، اکنون تنها خاطراتش را در قلب خود زنده نگه داشته است.

عشق و همراهی در سایه‌ی بیماری

علیرضا قربانی و منیرالسادات غیاثی در دهه ۸۰ ازدواج کردند. منیرالسادات غیاثی، متولد سال ۱۳۵۵، مدت‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم کرد، اما متأسفانه در نهایت در بعدازظهر ۲۰ بهمن ۱۴۰۲، بر اثر این بیماری درگذشت. این زوج هنرمند، صاحب دو فرزند دوقلو به نام‌های حافظ و آواز هستند که یادگار عشق و زندگی مشترک آن‌ها به شمار می‌روند.

ترانه‌ای برای همیشه

ترانه «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت»، نه تنها یک اثر موسیقایی، بلکه بیانگر درد فراق و عشقی است که مرزهای زمان و مکان را درنوردیده است. این قطعه، با ترکیبی از شعر و موسیقی، حال و هوایی نوستالژیک و احساسی را به شنونده منتقل می‌کند و یادآور عشق بی‌پایان قربانی به همسرش است.

علیرضا قربانی، با این اثر، نه تنها هنر خود را به نمایش گذاشته، بلکه بخشی از زندگی شخصی‌اش را با مخاطبانش به اشتراک گذاشته است. این ترانه، یادبودی ماندگار برای منیرالسادات غیاثی و اثری است که در قلب‌ها جاودانه خواهد ماند.

این ترانه، نه تنها برای علیرضا قربانی، بلکه برای همه‌ی کسانی که عشق را تجربه کرده‌اند، پیامی از امید، یادبود و عشق بی‌پایان است. 🎶✨

    یک پاسخ به “علیرضا قربانی با ترانه‌ای احساسی به یاد همسر مرحومش: «یازده ماه و بیست و نه روز و چند هزار ساعت»”

    1. ذبیح الله گفت:

      روحش شاد و یادش گرامی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *